klantenservice

Bedrijfsgegevens

Veelgestelde vragen

Bedrijfsnaam: Van der Velde Waterplanten B.V.
Adres: Albert van ‘t Hartweg 1, 2665LJ, Bleiswijk
Let op! Dit is geen bezoekadres, retouradres, showroom of winkel.
Retouradres: Albert van ‘t Hartweg 1, 2665LJ, Bleiswijk
E-mail: [email protected]
Telefoonnummer +31 (0)10 52 13 800
KVK nummer: 27173591
BTW nummer: NL805030505B01

vdvelde.com is een webwinkel en geen fysieke winkel, showroom of afhaalpunt.

Vragen kun je daarom op elk moment van de dag insturen via ons contactformulier. Via die weg krijg jij het beste en snelste antwoord. Onze product- en service-experts beantwoorden maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.30 op zaterdag tussen 9.00 en 17.00 jouw vragen.

Kwaliteitszorg en duurzaamheid
Eerlijk en open handelen, zorgen voor transparantie, betrouwbaar- en duidelijkheid. Zorgen voor een gezondere en betere wereld. Hier staat vdvelde.com. Met de behaalde certificering van MPS-Florimarkt TraceCert en Global G.A.P. GGN Floriculture, willen wij dit graag onderstrepen.

Van der Velde streeft de 17 global goals na. Wij geloven dat wij met elkaar het verschil kunnen maken. Samenwerken is essentieel om verder te komen. Wij zetten ons in voor mensen met een afstand tot de arbeids markt. Het millieu ontzien wij door geen chemische bestrijdingsmiddelen te gebruiken, Indien nodig zetten wij biologische bestrijding in. Plastic wordt zoveel mogelijk vermeden en gerecyled. Door de ontwikkelingen op verpakkings gebied te blijven volgen hebben wij een steeds groter percentage afbreekbare verpakkingen beschikbaar.

Van der Velde Waterplanten is een erkend leerbedrijf.
Studenten die in de praktijk werkervaring op willen doen en willen werken kunnen altijd contact met Van der Velde opnemen. De specialisaties zijn internationale handel, ICT, Logistiek en productie. Interesse? Laat het ons weten door te solliciteren via onze “Werken bij” -pagina.

Helaas kan het ook voorkomen dat je een klacht hebt. Misschien ben je niet tevreden over een product of is de garantieprocedure niet correct uitgevoerd. Mocht dit het geval zijn, dan willen wij daar graag iets aan doen. Als je een opmerking/klacht hebt, stuur dan:

  • Je ordernummer
  • Kopie/foto pakbon
  • Een aantal foto’s van het betreffende product
  • Een foto van de verpakking

Let op: zonder foto’s kunnen wij je vraag helaas niet in behandeling nemen.

Zodra we bovenstaande informatie ontvangen hebben, kunnen wij u een passende oplossing bieden.

vdvelde.com is een gecertificeerd lid van de Thuiswinkel Waarborg. Een certificaat waar meer dan 2.000 webshops aan gekoppeld zijn. De algemene voorwaarden van webshops die gekoppeld zijn aan het Thuiswinkel Waarborg keurmerk lees je hier.

Via onze webwinkel verwerken wij privacygevoelige gegevens, oftewel persoonsgegevens. Wij vinden het daarom superbelangrijk dat we hier op een zorgvuldige manier mee omgaan. Persoonlijke gegevens worden dus altijd zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Ons gehele privacy statement lees je hier.

Cookies zorgen er bij vdvelde.com voor dat voor onze webshop er goed uitziet op het apparaat dat je gebruikt en dat producten in je winkelwagen opgeslagen blijven, wel zo handig voor jou. Maar het helpt ons ook om bezoekersstatistieken van onze webshop te verzamelen, zodat we onze service en website kunnen verbeteren. Welke cookies we gebruiken nadat jij ze hebt geaccepteerd vind je hier.

Onze reviews worden verzameld via Google reviews en Trustpilot, beide onafhankelijke platforms voor klantbeoordelingen. We hechten veel waarde aan transparantie en willen dat je er zeker van kunt zijn dat de beoordelingen op onze website echt zijn. Daarom verifiëren en controleren we alle reviews zorgvuldig.

Alleen als je daadwerkelijk een aankoop hebt gedaan bij vdvelde.com, mag je een review plaatsen. Zo kunnen onze klanten open en eerlijk laten weten wat ze van onze service vinden.

Deze feedback is ontzettend belangrijk en helpt ons om continu te verbeteren. Bedankt voor het delen van je ervaringen! Wil je lezen wat andere klanten van ons vinden? Bekijk dan de vdvelde.com klantbeoordelingen op Google reviews en Trustpilot.

Tips, advies en forse besparingen
Ik wil graag mijn ervaring met jou delen, en jou adviseren om eventuele vijverproblemen op te lossen en het vijveronderhoud te verminderen. Hierdoor kun jij op eenvoudige wijze honderden euro's besparen.
Tips, advies en forse besparingen
Ik wil graag mijn ervaring met jou delen, en jou adviseren om eventuele vijverproblemen op te lossen en het vijveronderhoud te verminderen. Hierdoor kun jij op eenvoudige wijze honderden euro's besparen.