Ecoworld

Van der Velde Waterplanten Ecoworld

Ecoworld

Duurzaam planten concept

Ecoworld staat voor de wereld waarin we samen in leven. Zien wat planten doen, de levenscyclus van de planten ervaren en contact maken met de natuur. Ecoworld producten worden geleverd in milieuvriendelijke verpakkingen, biologisch afbreekbaar met een Eco uitstraling. Mede verpakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ecoworld producten

Onze Missie. Met onze Ecoworld willen wij mensen bewust maken hoe belangrijk planten zijn voor ons leefklimaat en wat planten ons kunnen bieden. Onze Ecoworld planten geven energie en zorgen voor een positieve mindset, een groen medicijn. Niet te vergeten zijn onze planten ook nog eens decoratief en fleuren vele ruimtes op.

Ecoworld producten
Ecoworld producten

Kennis maken met de natuur in het klein.

Met planten kunnen wij de connectie met de natuur herstellen en op educatieve wijze op een speelse manier plezier beleven aan het groen. Het enige echte levende ecosysteem is de aarde. Vanuit deze gedachte hebben wij plant ecosystemen ontwikkeld als ware miniatuur van de wereldbol.

Het unieke concept van Ecoworld

Wij streven ernaar om onze producten en verpakking zo veel mogelijk co2 neutraal te produceren. Hiervoor maken wij gebruiken van:

  • Handgemaakt en gerecycled glaswerk
  • FSC gecertificeerd karton verpakkingen
  • Bio bamboe stokken en turf kweekpotten
  • Gerecycled en goed recyclebaar plastic van PET en PLA
Ecoworld producten

Verschillende maten en varianten.
Plant ecosystemen open en gesloten zowel met als zonder verlichting.
Groot en klein met een brede selectie aan planten waaronder:
Marimo (mosballen), Vleesetende planten, Kamerplanten, Varens, Cactussen en vetplanten.

Samen voor een groenere wereld!
Alleen krijgen wij het niet voor elkaar, samenwerken is de sleutel tot succes. Naast Ecoworld willen wij onze boodschap ook overbrengen op de jongere generatie. Wij hebben speciaal hiervoor een leerzaam concept ontwikkeld: Amazingworld – Discover our planet. Een wereld vol bijzondere planten speciaal voor de kids!

Your connection with Nature

Bel ons

+31 (0)10 521 38 00

Mail ons

info@vdvelde.com

has been added to your cart.
Afrekenen