Complete presentatie

Complete presentatie

Onze concepten zijn uitermate geschikt om onder private label te worden verkocht. Wij gaan graag samen met de klant aan tafel om de mogelijkheden te bespreken voor het ontwerpen van een eigen concept. Ook qua levering zijn wij flexibel, dit kan in stapeldozen of op Deense karren,
Wij staan niet stil met het ontwikkelen van nieuwe producten. Wij zetten ons graag in voor een schoner milieu en ons nieuwste concept komt hieruit voort: Ecoworld. Deze lijn wordt klimaatneutraal geproduceerd en bestaat uit biologisch afbreekbare componenten. Wij hebben diverse presentaties.

Hoe eenvoudig kunnen wij het maken?
De beste verkopende producten in een uitgebalanceerde verhouding op slechts enkele vierkante meters oppervlakte en nog te verrijden ook.

De producten zullen zich zelf verkopen vanwege de informatie op de producten en karren. Wij hebben standaard 4 talen op de verpakking staan.

Wij hebben de volgende Concepten voor u uitgewerkt:

  • Waterworld concept waterplanten en kunststofvisjes in diverse verpakkingen.
  • Swampworld concept, vleesetende planten in zeer goed houdbare en attractieve verpakkingen waaronder speciale presentaties voor kinderen.
  • Desertworld concept, cactus in niet prikkende maar wel prikkelende verpakkingen.
  • Veggieworld concept, een kweek kasje met zaadjes en instructie voor kinderen.
  • Vijverplanten ”Just Add Water” concept, een complete presentatie waterplanten met lange houdbaarheid en zonder onderhoud!
  • Vijverplanten assortiment, waterlelies, zuurstofplanten, moeras en drijfplanten.
  • Ecoworld, een assortiment vleesetende planten in een milieu vriendelijke, klimaat neutraal geproduceerde lijn. Een blikvanger en een teken van betrokkenheid m.b.t. een beter klimaat!

Onderhoud is slechts beperkt nodig. Advies m.b.t. deze producten staat op de verpakkingen en behoeft weinig tot geen uitleg.

Impressie

Bel ons

+31 (0)10 521 38 00

Mail ons

info@vdvelde.com