Waterworld

Van der Velde Waterplanten Waterworld

Waterworld

Speciaal voor kids

Met de decoratieve waterplanten van Waterworld kunnen kinderen hun eigen onderwaterwereld creëren. Speciaal voor de kinderkamer is een Waterworld aquarium met verlichting te verkrijgen, die tevens kan fungeren als nachtlampje. Door handgeschilderde Waterworld tropische- of goudvissen en speciaal grind voor helder water toe te voegen aan een aquarium of decoratief glas, haal je de natuur en iets unieks in huis.

Waterworld producten

Het alternatief voor de vissenkom. Vissen voor de kids is natuurlijk hartstikke leuk. Maar dan komt het wekelijkse onderhoud aan het aquarium om de hoek kijken. Daarnaast mag je ook niet vergeten dat de vissen gevoerd moeten worden. Dat kan anders dachten wij: met Waterworld! Een selectie van de sterkste aquariumplanten in combinatie met kunststof visjes, verstelbaar op hoogte door een loodje.

Waterworld vissen

Creëer je eigen onderwater wereld met Waterworld

Kinderen vinden het leuk om te ontdekken hoe een plantje groeit. Iedere dag van dichtbij jouw eigen plantje onder water zien groeien en veranderen is een bijzondere belevenis. Sinds kort hebben wij ook  Mari & Mo in onze Waterworld serie. 2 mosballen die maar liefst 100 jaar oud kunnen worden!

Het unieke concept van Waterworld:

  • Gericht op kinderen
  • Gemakkelijk te verzorgen
  • Aantrekkelijke presentatie met display; ook verkrijgbaar als private label
  • Leverbaar met POS-materiaal voor winkelacties
  • Verantwoord product: alle verpakkingen zijn ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt
Waterworld producten

Verkrijgbaar in meerdere varianten
De Bluppys, tropische kleine visjes, Mari & Mo de zuurstofrijkende mosballen en Goldy & Vinny de goudvissen. Compeet met grind in verschillende glazen flessen.

Spreek een nieuwe doelgroep aan!
Kinderen zijn de toekomst en met Amazingworld kunnen ze op een speelse en educatieve wijze kennis maken met de natuur. Is het niet met Waterworld, dan misschien wel met een van de andere productlijnen: VeggieworldDesertworld en Swampworld

Your own underwater world

Van der Velde Waterplanten waterworld

Bel ons

+31 (0)10 521 38 00

Mail ons

info@vdvelde.com

has been added to your cart.
Afrekenen