Kindercadeaus
Vleesetende planten terrarium voor kinderen

Kindercadeaus

Educatieve groene cadeaus voor kinderen. Onze collectie bestaat uit verschillende producten waarbij kinderen spelenderwijs uitvinden hoe iets groeit en bloeit. Daarnaast leren ze ook van het verzorgen van planten.

De meest fascinerende planten voor kinderen zijn uiteraard vleesetende planten. Deze spannende carnivoren vangen insecten en eten ze ook nog eens op! De absolute topper op het gebied van vleeseters is natuurlijk de Venus Vliegenval. Deze plant heeft bekjes met heuse tandjes die dichtklappen wanneer deze worden aangeraakt.

Categorieën kindercadeaus

Planten terrarium met plantjes in glazen pot maken kinderen

Planten terrarium / DIY terrarium planten sets

Maak samen met je kind jouw eigen terrarium of ecosysteem met verlichting met onze complete planten sets. Ga samen creatief aan de gang en bouw een prachtig terrarium met behulp van ons eenvoudige stappenplan. Maak zelf aarde met de bijgeleverde cocos tabletten en decoreer met groen natuur mos. Eenmaal opgebouwd kan je samen met je kind je fantasie de vrije loop laten en bijvoorbeeld steentjes, schelpjes of plastic diertjes toevoegen. Helemaal tevreden? Sluit het ecosysteem dan af met een kurk en je hebt er totaal geen omkijken meer naar.

Venus Vliegenval Venusvliegenvanger kinderen

Vleesetende planten

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten vleesetende planten arrangementen die een ontzettend gaaf cadeau voor kinderen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een terrarium met verlichting. Hierdoor is er een nachtlampje in de kamer van het kind en een bijkomend voordeel: het licht lokt vervelende muggen die daarna door de vleesetende planten worden gevangen. Bij dit terrarium zit een boek over vleesetende planten, zodat kinderen nog meer over hun nieuwe vleesetende vriendjes kunnen leren.

Moestuin zaden voor kinderen

Moestuin zaden

Is een vleesetende plant toch net iets te spannend? Ga dan voor de producten van Veggieworld.
Kweek spelenderwijs jouw eigen groente met zaadjes, grond en een kweekbeker. Hoe leuk is het om een groenteplantje iedere dag een beetje te zien groeien met als uiteindelijke resultaat een enorme komkommer, paprika, wortel of tomaat? Zelfs de meest slechte groente eters zullen uiteindelijk hun zelfgekweekte groente willen proeven.

Nep aquarium met nep visjes voor kinderen

Nep aquarium met nep visjes

Is jouw kind een enorme Nemo-fan en kan het geen genoeg krijgen van de wondere wereld onder water? Dan is een Waterworld Glas het ultieme cadeau! Het glas bevat plastic visjes en een echte waterplant. Zo heeft een kind niet gelijk de verantwoordelijkheid voor het verzorgen van levende vissen, maar kan wel genieten van de onderwaterwereld. Om de plant te verzorgen is een lichte standplaats en af en toe schoon water voldoende. Dit zelfbouwpakket is zeer eenvoudig door het kind zelf in elkaar te zetten.

De smaak van een aquarium te pakken? Dan kan het geheel ook worden uitgebreid met extra waterplantjes en tropische nepvisjes. Deze set van 6 verschillend gekleurde tropische kunststof visjes maakt van het aquarium een vrolijk geheel.

Tillandsia luchtplantjes voor kinderen

Tillandsia luchtplantjes

Tenslotte willen wij ook nog even onze luchtplantjes onder de aandacht brengen. Maak samen met je kind van deze plantjes de leukste knutsel projecten. Luchtplantjes zijn zeer eenvoudig in de verzorging:af en toe besproeien met water of Tillandsiavoeding en verder hebben zij niets nodig. Hierdoor lenen deze miniplantjes zich uitstekend om te worden verwerkt in de leukste creaties. Maak er bijvoorbeeld hangende kwalletjes van of een leuk arrangement met hout, draad of schors. Mogelijkheden genoeg voor kinderen om in aanraking te komen met en te leren van de natuur!

Cadeaus voor kinderen

Wat is nou leuker dan een kind een cadeau te geven waar zij blij van worden en wat ook nog eens leerzaam is? Kinderen komen steeds verder van de natuur af te staan. Met onze planten concepten leren kinderen spelenderwijs hoe planten groeien en hoe deze verzorgd moeten worden.

Betaalbare kindercadeaus

Voor elk budget zijn leuke en leerzame kindercadeaus te verkrijgen bij vdvelde.com. Wat dacht je van een Waterworld glas met nep goudvissen? Op deze manier heeft het kind zijn eigen aquarium zonder het risico dat vissen binnen de kortste keren op hun rug drijven, omdat ze net niet voldoende verzorging hebben gekregen. Wil je samen met jouw kind een aquarium inrichten? Dan kan je ook tropische nep visjes gebruiken, de Waterworld bluppys. Deze kleurrijke visjes staan geweldig in ieder aquarium.

Origineel kindercadeau

Verras jouw kind met vleesetende planten! Kinderen zijn gefascineerd door vleesetende planten, de manier waarop zij groeien en insecten vangen. Geef jouw kind een Swampworld terrarium voor in de kinderkamer. Op deze wijze leren kinderen hoe deze planten verzorgd dienen te worden en tevens worden vervelende muggen die zich in de kamer bevinden gelokt en opgegeten. het lampje in het terrarium kan tevens dienst doen als nachtlampje Een win-win situatie dus!

Leerzaam kindercadeau

Kweek samen met jouw kind zijn eigen groenten met de Veggieworld Groente kweekset. Wat is nou leuker dan de groei van een een komkommer of paprika te volgen van het zaadje tot aan de volgroeide vrucht? Zelfs de moeilijkste groenteneters gaan op deze manier om!

Cadeaus voor kinderen

Wat is nou beter dan een kind een cadeau te geven wat naast leuk ook leerzaam is? Kinderen komen steeds verder van de natuur af te staan. Met onze planten concepten leren kinderen spelenderwijs alles over planten en hun verzorging. Voorbeelden van geweldige kindercadeaus zijn vleesetende planten of glazen met waterplanten en nepvisjes.
Je hebt zojuist dit product aan de winkelwagen toegevoegd:

Tips, advies en forse besparingen
Ik wil graag mijn ervaring met jou delen, en jou adviseren om eventuele vijverproblemen op te lossen en het vijveronderhoud te verminderen. Hierdoor kun jij op eenvoudige wijze honderden euro's besparen.
Tips, advies en forse besparingen
Ik wil graag mijn ervaring met jou delen, en jou adviseren om eventuele vijverproblemen op te lossen en het vijveronderhoud te verminderen. Hierdoor kun jij op eenvoudige wijze honderden euro's besparen.