Contact

Van der Velde Waterplanten

Van der Velde Waterplanten is een bedrijf veel kennis en ervaring op het gebied van het kweken van water- en vijverplanten. Het arsenaal is heel groot. Er zijn honderden soorten en variëteiten. Het assortiment van Van der Velde is winterhard en jaarrond leverbaar. Het bestaat uit waterlelies, zuurstofplanten, oever- en moerasplanten en drijfplanten.

Van der Velde is betrokken geweest bij de aanleg en het onderhoud van talloze vijvers van allerlei aard en omvang. Daardoor heeft Van der Velde alle benodigde kennis in huis om te adviseren over de aanleg en inrichting van een vijver, met daarbij de ideale beplanting om een schitterende en nagenoeg onderhoudsvrije vijver te creeren. De inrichting gebeurt met een evenwichtige onderling afgestemde hoeveelheid verschillende vijverplanten. Uiteraard staan de wensen van de vijvereigenaar daarbij voorop!

Adres

Albert Van 'T Hartweg 1, 2665LJ Bleiswijk

Kantoortijden

Maa - Vrij / 8:00 - 17:00 UUR


Stuur ons een bericht

  De meest gestelde vragen

  Ja. Al onze klanten hebben een account op onze website. Zonder account kan je geen bestelling plaatsen. Een account aanmaken op onze website is gratis en vrijblijvend. Je kan dit hier doen.
  Helaas niet. U kunt wel aan een winkel of verkoop punt vragen of er wellicht interesse bestaat dat dit verkoop punt bij Van der Velde besteld. U kunt onze producten wellicht daar kopen. Mocht dat niet het geval zijn dan kunt u bestellen bij www.vanderveldewaterplanten.nl of www.greengifts.nl
  Van der Velde verzendt bestellingen naar bijna alle landen in Europa. Een overzicht van alle landen waar we bezorgen vind je hier.
  Alle planten komen rechtstreeks uit onze kwekerij. De planten blijven in de kas staan totdat ze besteld worden. Daarom zijn onze planten altijd vers. Al onze planten hebben een 100% kwaliteitsgarantie.
  Er zijn verschillende kortingen voor grote hoeveelheden. Dit begint wanneer je voor meer dan €12.500 in één maand besteld. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

  Bel ons

  +31 (0)10 521 38 00

  Mail ons

  info@vdvelde.com