Plant cadeau

Bedankjes

bedankjes
Gepersonaliseerde groene giveaway

Personaliseer jouw mini plantjes

Mini plantjes als groene giveaway.

Roy van der Velde

Heb je geen groene vingers? Dat is geen probleem met ons onderhoudsvrije planten terrarium. Elk terrarium is een gesloten ecosysteem gemaakt van handgeblazen gerecycled glas. De mini plantjes zijn direct afkomstig uit onze eigen kwekerij. Bovendien schittert het terrarium dag en nacht dankzij de ingebouwde led verlichting in de kurk.

Roy van der VeldeGroen- en relatiegeschenken expert

Meer dan 100 stuks nodig?

Bedank iemand met een persoonlijk cadeau. Afscheid van een collega of gewoon een vriend(in) bedanken. Bij vdvelde.com vind je de origineelste bedankjes. Personaliseer jouw groene giveaway

Personaliseer jouw groene plant

Gepersonaliseerde groene giveaway

Plant als groen geschenk

Zorgt voor een positieve mindset, is luchtzuiverend, stressverlagend en decoratief.

Groene luchtzuiverende planten voor in huis of op kantoor. Standaard geleverd in kartonnen eco potten + fles universele planten voeding. Optioneel: leverbaar met recyclede kunststof witte of antraciet potten.

Plant + voeding

Vanaf 2,00
Gepersonaliseerde groene giveaway

Mini plantjes in witte potjes

Vanaf 2,50
Gepersonaliseerde groene giveaway

Mini plantje in ecosysteem

Vanaf 19,95
Gepersonaliseerde groene giveaway

Personaliseer jouw mini plantjes

Miniplantjes giveaway

Mini plantjes als groene giveaway

Samen groeien we verder…

Mini plantjes; vetplanten, cactussen, varens en gekleurde kamerplanten. Geleverd in kartonnen eco potjes of witte keramieken potjes.

Plant + voeding

Vanaf 2,00
Gepersonaliseerde groene giveaway

Plant + voeding

Vanaf 2,00
Gepersonaliseerde groene giveaway

Plant + voeding

Vanaf 2,00
Gepersonaliseerde groene giveaway
Roy's keuze

Hulp nodig?

Roy staat voor je klaar

Persoonlijk contact

Veelgestelde vragen over giveaways

Planten terrarium roy

De cadeaus zijn gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen. Bij vdvelde.com hebben we het dan voornamelijk over plantjes die volledig biologisch zijn gekweekt en daarnaast ook zo duurzaam mogelijk worden verpakt en verzonden.

Bedank cadeautjes

Wil jij iemand bedanken? Denk dan eens aan een bedank cadeautje die de ontvanger kan bewaren. Een plant is een mooi groen cadeau waar iedereen blij van wordt. Zo wordt een moment of een periode in je leven iets tastbaars. Kies een unieke plant en geef een cadeau dat goed past bij de persoon in kwestie.

Leuke cadeautjes om iemand te bedanken

Wil je je moeder bedanken dat ze er altijd voor je is? Zorgt je buurvrouw altijd voor de katten als je op vakantie bent, of is je vader altijd bereid om je te helpen in huis? Bedank hen dan door hen een aangenaam en origineel geschenk te geven. Ze zullen zeker zeggen dat het niet nodig is, maar we zijn er zeker van dat ze stiekem blij zullen zijn met een bedankje!

Bedank iemand voor wat hij voor je doet

Hoe fijn is het om iemand om je heen te hebben die er altijd voor je is? Een buur die op de katten past, een buur die voor de pakjes zorgt of je ouders die je altijd kunt bellen om je te helpen. Het is heel prettig om iemand te helpen, maar ook om geholpen te worden. Als je iemand in je omgeving hebt die veel voor je doet, is het leuk om hem in het zonnetje te zetten en hem voor alles te bedanken.

Een cadeautje om een collega te bedanken die altijd klaar staat

Naast dierbare vrienden en kennissen staan vaak ook collega’s voor je klaar. Misschien hebben ze altijd een welwillend oor of zijn ze altijd bereid je te helpen. Zij vinden het waarschijnlijk de normaalste zaak van de wereld, maar is het niet leuk om jouw dankbaarheid te uiten met een klein geschenk?

Bedankje collega

Een klein bedankje kan al een groot verschil maken tijdens een afscheid van een collega. Of misschien wil je gewoon een vriend of vriendin bedanken dat ze er voor je zijn geweest tijdens een moeilijke periode. Bij GreenGifts zorgen we graag voor een persoonlijk cadeau. Op deze pagina hebben we een mooie selectie gemaakt aan bedank cadeautjes. Ben je op zoek naar iets anders? Neem contact met ons op. We zoeken graag met je samen naar een leuk bedankje.

Bedankjes voor de kleine momenten

Bij vdvelde.com hebben we verschillende kleine cadeautjes die perfect zijn om iemand te bedanken voor wat hij of zij voor jou heeft gedaan. Wat dacht je van een set mini plantjes, een bonsai boompje of planten terrarium? Hier wordt de ontvanger zeker blij van!

Bedankje voor bruiloft

Bedank jouw bruiloftsgasten met een prachtig mini plantje in een keramiek potje. De keuze is enorm: Mini varentjes, kamerplantjes, vetplantjes of cactussen of een mix van dit alles. Met een gepersonaliseerd kaartje maak je het jouw eigen bijzondere cadeau. Door dit plantje zal de ontvanger nog vaak met plezier terugdenken aan jouw speciale dag!

Iemand bedanken die op je bruiloft is geweest

Bruidsparen bedanken graag de mensen die op hun bruiloft aanwezig waren. Als u op zoek bent naar heerlijke kleine cadeautjes, bent u hier aan het juiste adres. Wat dacht je van mini vetplantjes of mini cactussen een gepersonaliseerd kaartje op eco prikker? U kunt deze kleine bedankjes in bulk bestellen met uw persoonlijke boodschap. Wil je eens iets anders cadeau geven? Dan zijn miniplantjes een origineel idee.

Persoonlijke bedankjes!

Wat onze geschenken zo bijzonder maakt, is dat vanaf 100 miniplantjes je de bedankjes kunt personaliseren. Dit betekent dat je een persoonlijke boodschap of tekst kunt toevoegen. Een mini plantje is namelijk een origineel cadeau voor een afscheid, als bedankje voor een bruiloft, geboorte of een andere feestelijke gelegenheid. Hoe leuk is het om een mini plantje weg te geven voorzien van een kaartje met jouw eigen persoonlijke boodschap?

Originele huwelijksbedankjes

Geef jouw gasten een blijvende herinnering mee aan de mooiste dag van jullie leven. Bestel vandaag nog miniplantjes, compleet met witte keramieken potjes en een eco prikkertje voorzien van een kaartje met jullie persoonlijke boodschap. Zie het voor je op jullie bruiloft: een tafel vol met schattige mini-plantjes, die jullie aan de gasten kunnen meegeven als trouwbedankje, hoe leuk is dat?

Giveaways, kleine bedankjes

De keuze is reuze met onze bedank cadeautjes.
Denk daarbij ook aan bijvoorbeeld aan mini plantjes als Giveaways om personeel en relaties te bedanken. Volledig gepersonaliseerd met persoonlijke boodschap en logo wordt een plantje een uniek relatiegeschenk wat ook nog eens zeer budgetvriendelijk is. Dat is vooral fijn wanneer het om grote aantallen gaat.

Klein bedankje voor een bruiloft of giveaway? Zeg Dankjewel met een mini plantje

Er zijn duizenden redenen om mensen te bedanken, voor iemands hulp, juist op het moment dat je het nodig had, de kinderen uit school halen bijvoorbeeld als je onverwachts verhinderd bent. Of iemand heeft je geholpen met het aansluiten van de WIFI, toen je er niet meer uitkwam. Het helpen met belastingaangifte of het verzorgen van jouw huisdier en planten tijdens de vakantie. Allemaal redenen om dankjewel te zeggen!

Dan is het leuk als je op een originele manier jouw waardering kan tonen. Met het geven van een plant, geef je iemand een blijvend, levend bedank cadeau. Planten zorgen voor sfeer in huis en zuiveren de lucht. Een attenter en milieuvriendelijker cadeau kan bijna niet, klein bedankje, groot plezier!

Trouwbedankjes

Een ander voorbeeld van planten als leuke originele bedankjes zijn trouw bedankjes. Stel je eens een tafel op de feestlocatie voor vol met verschillende mini-plantjes in luxe witte stenen potjes met daarin een kaartje geprikt met daarop jullie eigen persoonlijke boodschap. Een Oase van groen wat de feestlocatie zeker zal opleuken. Aan het einde van de avond krijgt iedere gast zijn eigen mini plantje mee naar huis. Deze plantjes zijn zeer sterk en vragen weinig verzorging, waardoor jouw gast nog lang herinnerd zal worden aan jullie mooie dag!

Huwelijks cadeau

Een leuk cadeau idee voor een bruiloft, is om het bruidspaar te verrassen met een plant als huwelijkscadeau.
Met het geven van en prachtig ingericht ecosysteem met verlichting steel je zeker de show! Wanneer het bruidspaar liever een envelop krijgt voor het huwelijk, zou je deze op een leuke manier kunnen verstoppen in het ecosysteem. Of maak van één van onze verschillende Bonsai arrangementen een geldboompje. Succes gegarandeerd!

Bedankjes collega

Gaat jouw favoriete collega weg omdat zij een andere baan heeft gevonden? Of wil je je collega bedanken omdat zij je geholpen heeft dat ene project af te maken en tot laat in de avond samen met jou op kantoor is blijven zitten? Geef haar dan een bijzonder bedankje
Een plant is een duurzaam cadeau idee wat zeker waardering zal oogsten.
Zelfs voor collega’s zonder groene vingers, zijn er mogelijkheden voor een plant als bedankt cadeautje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ecosysteem. Deze is na het inrichten nagenoeg onderhoudsvrij. En wanneer zij deze op haar bureau zet, kan jij er ook nog van genieten. Win-win!

Bedank cadeau voor iedere gelegenheid

Voor bijna iedere gelegenheid is het geven van een groen cadeau een goed idee. Denk ook bijvoorbeeld eens aan een luxe set kamerplanten inclusief sierpotten als cadeau voor een housewarming. Planten brengen direct sfeer in huis en zuiveren de lucht. Geef personen die kleiner zijn behuisd een set miniplantjes met sierpotjes. Het voordeel van deze verschillende plantjes is dat ze overal in huis kunnen worden geplaatst. De varens op de wat donkerdere plaatsen en de plantjes die meer licht nodig hebben op de vensterbank. Cactussen en Succulenten op de plekken die je af en toe overslaat met water geven.

Of je nu een groter cadeau of een kleinigheidje wilt geven om je waardering aan iemand te tonen, GreenGifts heeft voor iedere gelegenheid een bijzonder, groen en eco vriendelijk cadeau.

Bedankjes bruifloft

Na deze speciale dag wil je jouw gasten een herinnering meegeven. Dit kan met een uniek trouwbedankje van GreenGifts. Ontdek ons samengestelde assortiment.

Bedankje bruiloft

De meest originele bedankjes voor jouw bruiloft vind je bij GreenGifts. Tijdens jullie zoektocht naar unieke bruiloft bedankjes komen jullie waarschijnlijk veel mogelijkheden tegen. Geef een plantje cadeau als bruiloft cadeau. Een uniek en duurzaam cadeau. Hierdoor zullen jullie gasten nog lang herinnerd worden aan deze speciale dag.

Trouwbedankjes

Bij ons hebben jullie een ruime keus aan trouwbedankjes. Mocht jullie wens er niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij zoeken graag met jullie naar een gewenst bruiloft cadeau.

Iemand bedanken die op je bruiloft is geweest

Bruidsparen bedanken graag de mensen die op hun bruiloft aanwezig waren. Als u op zoek bent naar heerlijke kleine cadeautjes, bent u hier aan het juiste adres. Wat dacht je van mini vetplantjes of mini cactussen een gepersonaliseerd kaartje op eco prikker? U kunt deze kleine bedankjes in bulk bestellen met uw persoonlijke boodschap. Wil je eens iets anders cadeau geven? Dan zijn miniplantjes een origineel idee.

Bedankt-cadeautjes van het bruidspaar

Als bruidspaar wil je natuurlijk je gasten bedanken voor hun aanwezigheid op jullie grote dag. Veel bruidsparen geven daarom al hun gasten aan het eind van de dag een klein cadeautje. Denk aan mini kamerplantjes met een unieke boodschap erop.

Originele huwelijksbedankjes

Geef jouw gasten een blijvende herinnering mee aan de mooiste dag van jullie leven. Bestel vandaag nog miniplantjes, compleet met witte keramieken potjes en een eco prikkertje voorzien van een kaartje met jullie persoonlijke boodschap. Zie het voor je op jullie bruiloft: een tafel vol met schattige mini-plantjes, die jullie aan de gasten kunnen meegeven als trouwbedankje, hoe leuk is dat?

Bijzondere bedankjes

Heeft iemand iets bijzonders voor je gedaan en wil je hem of haar bedanken met een leuk cadeau? Denk dan ook eens aan een plant. Planten fleuren ieder huis op en werken ook nog eens luchtzuiverend. Voor iedere smaak en ieder interieur is er wel iets leuks te vinden.

Bedankje voor relaties

Wil je jouw relaties met kerst of andere gelegenheid een bijzonder cadeau geven? Denk dan eens aan een ecosysteem plant met daarin het logo van jouw bedrijf. Deze prachtige glazen gevuld met planten zijn als DIY pakket of volledig kant en klaar opgemaakt te bestellen. Succes gegarandeerd!

Bedankje voor bruiloft

Bedank jouw bruiloftsgasten met een prachtig mini plantje in een keramiek potje. De keuze is enorm: Mini varentjes, kamerplantjes, vetplantjes of cactussen of een mix van dit alles. Met een gepersonaliseerd kaartje maak je het jouw eigen bijzondere cadeau. Door dit plantje zal de ontvanger nog vaak met plezier terugdenken aan jouw speciale dag!

Bedankt cadeau

Hebben de buren op jouw huis gepast tijdens de vakantie? Hebben vrienden jou geholpen met verhuizen of hebben jouw ouders weer eens op de kinderen gepast? verras ze dan eens met een leuk groen cadeau. Voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte plant zoals bijvoorbeeld een bijzondere bonsai boom.

Tips, advies en forse besparingen
Ik wil graag mijn ervaring met jou delen, en jou adviseren om eventuele vijverproblemen op te lossen en het vijveronderhoud te verminderen. Hierdoor kun jij op eenvoudige wijze honderden euro's besparen.
Tips, advies en forse besparingen
Ik wil graag mijn ervaring met jou delen, en jou adviseren om eventuele vijverproblemen op te lossen en het vijveronderhoud te verminderen. Hierdoor kun jij op eenvoudige wijze honderden euro's besparen.
Tips, advies en forse besparingen
Ik wil graag mijn ervaring met jou delen, en jou adviseren om eventuele vijverproblemen op te lossen en het vijveronderhoud te verminderen. Hierdoor kun jij op eenvoudige wijze honderden euro's besparen.
Tips, advies en forse besparingen
Ik wil graag mijn ervaring met jou delen, en jou adviseren om eventuele vijverproblemen op te lossen en het vijveronderhoud te verminderen. Hierdoor kun jij op eenvoudige wijze honderden euro's besparen.